ورود به سایت

بازنشانی رمز عبور

تا کنون ثبت نام نکرده اید؟ثبت نام

عضویت

شماره موبایل یا ایمیل را وارد کنید

پسورد را وارد کنید

ثبت نام

سبد خالی
0
34067

راهنمای خرید پاستا ساز خانگی

هیچ‌چیز به اندازه پاستای تازه و خانگی نمی‌چسبد؛ طعم و بافت پاستاهای خشکی که در مغازه‌ها خریداری می‌کنید؛ با این پاستا های خانگی غیر قابل مقایسه است؛ اما اگر تا به حال پاستا خانگی درست نکرده باشید؛ ممکن است فکر کنید که کار سخت و دلهره‌آوری است؛ چگونه می‌توان خمیر پاستا را آماده و آن را به شکل‌ها و اندازه‌های متنوعی تبدیل کرد؟ برای این کار به یک پاستاساز خانگی نیاز دارید. این دستگاه می‌تواند پاستا را در اندازه و اشکال متنوعی برای شما برش بزند. در این مطلب با ویژگی‌های یک پاستا ساز خانگی خوب آشنا شده و درنهایت بهترین دستگاه پاستا ساز خانگی را به شما ارائه می‌دهیم.

پاستا ساز


پاستا یک ماده غذایی ضروری است که قدمت آن به قرن ۱۲ برمی‌گردد. محبوبیت این ماده غذایی به لطف کشور ایتالیا و قاره اروپا است؛ زیرا این غذا از غذاهای اروپایی به حساب می‌آید؛ هنگامی که در قرن بیستم تعدادی از مهاجران ایتالیایی وارد کانادا و ایالات متحده شدند، پاستا از مرزهای بین‌المللی عبور کرد تا به عنوان یک غذای سریع به محبوبیت برسد و امروزه نه تنها آمریکا، بلکه در همه جای دنیا وجود دارد. در گذشته از دستگاه‌های ساده پاستا ساز استفاده می‌کردند که به صورت دستی کار می‌کرد؛ اما امروزه دستگاه‌های برقی نیز وارد بازار شده‌اند و علاوه بر آن شرکت‌های بزرگی این محصولات را تولید کرده و ارائه می‌دهند.

پاستا مخلوطی از آرد، آب و تخم‌مرغ است که در ابتدا به شکل خمیر در آمده و درنهایت با دستگاه پاستا ساز به شکل‌های متنوعی تبدیل می‌شود. امروزه از انواع دیگری از آردها برای تهیه پاستا استفاده می‌شود که به پاستای رنگی و طعم‌دار مشهور است. شاید تعجب کنید که چرا باید یک دستگاه پاستا ساز بخریم؛ وقتی می‌توانیم به‌راحتی این ماده را از فروشگاه‌ها تهیه کنیم. اما سر آشپزهای حرفه‌ای این نکته را به خوبی می‌دانند که طعم و مزه پاستای خانگی با نمونه‌های خشک و شرکتی به‌هیچ‌وجه قابل مقایسه نیست. علاوه بر این شما می‌توانید پاستا را با طعم و مزه موردعلاقه‌تان تهیه کرده و از آن لذت ببرید.

نکات مثبت و منفی پاستا ساز خانگی

دستگاه پاستا ساز دستگاهی است که اگر در خانه ندارید؛ مطمئناً آن را در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی و صفحه‌های آشپزی دیده‌اید؛ خمیر پاستا از غلتک‌هایی عبور کرده و به تدریج ضخامت آن کم می‌شود و در نهایت به شکل‌های دلخواهی برش می‌خورد. دستگاه پاستاساز خانگی هم به صورت دستی و هم به صورت برقی در بازار موجود است که نمونه‌های برقی آن قیمت بالاتری دارند؛ ماشین‌های برقی در مدت زمان کمتری فرایند تولید پاستا را انجام می‌دهند و در زمان شما صرفه جویی می‌شود؛ اما از نظر خیلی‌ها، در دستگاه‌های پاستا ساز دستی، طعم و مزه پاستا متفاوت است.

درست کردن پاستا با پاستا ساز دستی بسیار لذت‌بخش و سرگرم کننده است؛ اما زمان زیادی از شما می‌گیرد. قرار دادن چند باره رول خمیر درون دستگاه، تا ضخامت آن کمتر شود و در نهایت در دست گرفتن خمیر نازک خروجی به مهارت زیادی نیاز دارد. برخی از این دستگاه‌ها لوازم جانبی بیشتری داشته و پاستا را به شکل‌ها و انواع مختلفی درست می‌کند؛ اما دستگاه‌های قدیمی‌تر تنها چند مدل محدود دارند.

دستگاه‌های پاستا ساز برقی خانگی حتی می‌توانند خمیر را برای شما آماده کرده و آن را ورز دهند و تنها کاری که انجام می‌دهید این است که پاستا های خارج شده از دستگاه را با دستانتان بگیرید. شما می‌توانید با این دستگاه‌های برقی پاستاهایی با اندازه و سایز دلخواهتان تولید کنید. تمیز کردن دستگاه پاستا ساز خانگی برقی نسبت به دستی آسان‌تر است؛ زیرا بیشتر قطعات آن قابلیت شست‌وشو با ماشین ظرف‌شویی را دراند؛ بنابراین اگر چه شما مبلغ بیشتری برای خرید دستگاه پاستاساز خانگی برقی پرداخت می‌کنید؛ اما فواید بسیار زیادی به شما می‌رسد که پشیمان نمی‌شوید.

راهنمای خرید پاستا ساز خانگی

در هنگام خرید در ابتدا باید نوع دستگاه را مشخص کنید: برقی یا دستی؟ اولین نکته‌ای که در هنگام خرید یک دستگاه پاستاساز برقی باید به آن دقت کنید این است که شما به دنبال دستگاه برقی ساده هستید و یا دوست دارید پاستا ساز شما همه‌کاره باشد؟ مثلاً خمیر را آماده کرده و ورز دهد؟ ضمایم بسیار زیادی داشته باشد؛ سرعت آن قابل تنظیم بوده و قطعات آن به‌راحتی در ماشین ظرف‌شویی شسته شود؟

1 - جنس دستگاه: جنس دستگاه پاستا ساز دستی باید از فولاد ضد زنگ باشد تا به مرور دچار خرابی و زنگ زدگی نشده و دوام آن زیادتر شود. این دستگاه‌ها باید بر روی یک میز کار مناسب نصب شده و محکم شوند تا در حین کار بر اثر فشار دست، دستگاه حرکت نکند؛ یک دستگاه دستی می‌تواند سالیان سال برای شما کار کند و با توجه به پیشینه آن مدل‌های ایتالیای کیفیت بهتری دارند.

2 - اندازه دستگاه: اندازه دستگاه یکی دیگر از مواردی است که باید به آن دقت شود؛ دستگاه‌های پاستا ساز خانگی باید اندازه جمع‌وجور و کوچکی داشته باشند؛ در مدل‌های دستی باید دستگاه به خوبی بر روی میز نصب شود.

3 - ارگونومیک: دستگاه پاستاساز باید طراحی خوب و ارگونومیک داشته باشند. مخصوصاً مدل‌های دستی آن باید به گونه طراحی شوند که در حین تکان دادن دسته، به مچ دست شما آسیب کمتری وارد شود و زود خسته نشوید.

4 - تنظیم غلتک: هنگام خرید، حالت غلتک را بررسی کنید که آیا غلتک‌ها قابل تنظیم هستند یا خیر. موقعیت‌های غلتکی متغیر به شما این امکان را می‌دهند که ضخامت پاستا را کم یا زیاد کنید.

5 - ضمایم: علاوه بر این ضمایم همراه دستگاه نیز اهمیت دارد؛ همان‌طور که اشاره کردیم این امکان را به شما می‌دهد که پاستا را در شکل‌ها و اندازه‌های مختلفی تهیه کنید؛ برخی دستگاه‌ها ضمایمی را به صورت جداگانه در اختیار کاربران قرار می‌دهند؛ در این صورت برای استفاده از آن‌ها باید هزینه جداگانه بپردازید.